Ξεπέρασε το 1 εκατ. κρούσματα το Ηνωμένο Βασίλειο

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι σε πολύ οριακή κατάσταση, αφού ανακοινώθηκαν 21.915 νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο.

Ξεπέρασε το 1 εκατ. κρούσματα το Ηνωμένο Βασίλειο

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται το Ηνωμένο Βασίλειο, αφού σήμερα (31/10) ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο κρούσματα από την αρχή της πανδημίας.

Συγκεκριμένα οι Βρετανοί ανακοίνωσαν 21.915 νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο. Κάπως έτσι το σύνολο από την αρχή της πανδημίας έφτασε το 1.011.660.

Το τελευταίο 24ωρο ανακοινώθηκαν 326 νέοι θάνατοι και συνολικά το Ηνωμένο Βασίλειο μετράει 46.555, ενώ οι ασθενείς που νοσηλεύονται λόγω Covid-19 έφτασαν του 10.918.

Η Αγγλία είναι σε ένα οριακό σημείο με τον Μπόρις Τζόνσον να είναι έτοιμος να πάρει νέα μέτρα. Ο Βρετανός Πρωθυπουργός αργότερα αναμένεται να ανακοινώσει το τι θα ισχύει στο lockdown, ενώ θα δώσει και οδηγίες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν.

Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός ταξιδεύει για την Αγγλία και συγκεκριμένα για το Μάντσεστερ, αφού την Τρίτη είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Σίτι.