Γαλλία - Νίκαια: Τρεις νεκροί, γυναίκα αποκεφαλίστηκε - «Αλλάχου Άκμπαρ», φώναξε ο δράστης (vid)

Τρεις νεκροί από την επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας – Πηγή, την οποία επικαλείται το Reuters, δήλωσε πως μία γυναίκα έχει αποκεφαλιστεί - Βίντεο με την εισβολή αστυνομικών στον ναό της Notre-Dame - Πάει στη Νίκαια ο Μακρόν.

Γαλλία - Νίκαια: Τρεις νεκροί, γυναίκα αποκεφαλίστηκε - «Αλλάχου Άκμπαρ», φώναξε ο δράστης (vid)

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους από επίθεση με μαχαίρι στη Νίκαια της Γαλλίας, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Η επίθεση διαπράχθηκε κοντά σε εκκλησία, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία έκαναν λόγο για αδιευκρίνιστο αριθμό τραυματιών. Κάποια τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε εντός του ναού της Νοτρ Νταμ στη Νίκαια, γύρω στις 09:00 τοπική ώρα την ώρα που ήταν σε εξέλιξη λειτουργία.

Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι στη Νίκαια με τρεις νεκρούς και πολλούς τραυματίες

Αστυνομική πηγή, την οποία επικαλείται το Reuters, δήλωσε πως μία γυναίκα έχει αποκεφαλιστεί.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας, Ζεράλντ Νταρμανέν, αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νίκαια. Τις έρευνες έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Γαλλίας.

Έξαλλοι οι Τούρκοι με το σκίτσο του γαλλικού Charlie Hebdo: «Είστε μπάσταρδοι»

Κατά τον δήμαρχο Νίκαιας, Κριστιάν Εστροσί, ένα άτομο συνελήφθη μετά το περιστατικό, με τον ύποπτο να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Ο ίδιος εξέφρασε την εκτίμηση ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, ενώ πρόσθεσε πως ο ύποπτος ανέφερε τη φράση «Αλλάχου Άκμπαρ» και έκανε γνωστό πως στη Νίκαια πρόκειται να μεταβεί ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.