Θετικός στον κορονοϊό ο βουλευτής της Ν.Δ, Σταύρος Κελέτσης

Ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης διαγνώστηκε με κορονοϊό και απείχε από τη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα

Θετικός στον κορονοϊό ο βουλευτής της Ν.Δ, Σταύρος Κελέτσης

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Κελέτσης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο Κελέτσης απείχε από τη Βουλή, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας την Κυριακή στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, καθώς το πρωί της ίδιας μέρας έμαθε ότι είναι θετικός στον ιό και για το λόγο αυτό ψήφισε με επιστολική ψήφο.

«Μετά την εκδήλωση κρούσματος Κορονοιού στο γραφείο μου στην Αλεξανδρούπολη (που συνδέεται με ήδη καταγεγραμμένο κρούσμα στο Πειραματικό Σχολείο της πόλης) υποβλήθηκα κι εγώ σε τεστ μοριακού ελέγχου, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής και τον ΕΟΔΥ το οποίο υπήρξε θετικό, χωρίς να έχω καθόλου συμπτώματα.

Αυτονόητα ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών και τέθηκα σε καραντίνα. Με την βοήθεια του Θεού, τις προσευχές σας και την αγάπη σας είμαι βέβαιος πως θα κερδίσω κι αυτή τη μάχη. Ακολουθείτε αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών!» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας