Ερντογάν: «Ο Μακρόν έχει ανάγκη από ψυχοθεραπεία!»

Νέα επίθεση από τον Ταγίπ Ερντογάν εναντίον του Εμανουέλ Μακρόν, κάνοντας λόγο για ανάγκη να επιστρατευτεί... ψυχοθεραπευτής στην περίπτωση του Γάλλου Προέδρου!

Ερντογάν: «Ο Μακρόν έχει ανάγκη από ψυχοθεραπεία!»

O Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε σήμερα -εκ νέου- κατά του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, δηλώνοντας ότι χρειάζεται ψυχοθεραπεία για τη συμπεριφορά του απέναντι στους μουσουλμάνους και στο Ισλάμ.

Προηγουμένως μέσα στον μήνα ο Μακρόν δεσμεύτηκε να καταπολεμήσει τον «ισλαμικό αυτονομισμό», για τον οποίο, όπως είπε, απειλεί να πάρει τον έλεγχο μερικών από τις μουσουλμανικές κοινότητες σε όλη τη Γαλλία, προκαλώντας τη δριμεία αντίδραση του Ερντογάν.

Από τότε η Γαλλία έχει συγκλονιστεί από τον αποκεφαλισμό ενός καθηγητή Ιστορίας από έναν ακραίο ισλαμιστή, που ήθελε να εκδικηθεί τη χρήση από τον καθηγητή των σκίτσων του προφήτη Μωάμεθ στη διάρκεια ενός μαθήματος για την ελευθερία της έκφρασης.

«Ποιο είναι το πρόβλημα αυτού του ατόμου που λέγεται Μακρόν με τους μουσουλμάνους και το Ισλάμ; Ο Μακρόν χρειάζεται θεραπεία σε ψυχολογικό επίπεδο», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος σε επαρχιακό συνέδριο του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στην πόλη της Καισάρειας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας