Χρυσή Αυγή: Άφαντος ο Παππάς - Έφοδοι της Αστυνομίας

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν πάρει τον δρόμο για τη φυλακή, ωστόσο ο... υπαρχηγός Χρήστος Παππάς παραμένει άφαντος

Χρυσή Αυγή: Άφαντος ο Παππάς - Έφοδοι της Αστυνομίας

Ένας μετά τον άλλο, πρώην βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής παρουσιάζονται σε αστυνομικά τμήματα αφότου καταδικάστηκαν σήμερα είτε για συμμετοχή είτε για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Οι Παναγιώταρος, Μπαρμπαρούσης, Κούζηλος, προστέθηκαν τις απογευματινές ώρες σε αυτούς που κρατούνται στη ΓΑΔΑ. Οι τρεις πρώην βουλευτές παρουσιάστηκαν αυτοβούλως και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, μαζί με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης, που πήραν το δρόμο για τις φυλακές.

Στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν επίσης, Γερμενής, Ηλιόπουλος, Μίχος, Ζησιμόπουλος, Κασιδιάρης και Πατέλης. Σε αστυνομικά τμήματα του Λεκανοπεδίου παραδόθηκαν ο Καζατζόγλου συνοδηγός του Ρουπακιά, ο Τσακανίκας, ο Ευγενικός, ο Αναδιώτης και ο Κομνιανός.

Από το "διευθυντήριο" της εγκληματικής οργάνωσης απομένουν πλέον ο Ηλίας Παναγιώταρος που σύμφωνα με πληροφορίες κατευθύνεται στην Αθήνα από τη Βυτίνα, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το πού βρίσκεται ο Χρήστος Παππάς.

Το απόγευμα της Πέμπτης (22/10), όπως μετέδωσε η ΕΡΤ έγινε έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι του "υπαρχηγού" της οργάνωσης ο οποίος όμως δεν ήταν εκεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δικηγόρος του επικοινώνησε με τις Αρχές, δήλωσε ότι ο καταδικασθείς βρίσκεται στα Ιωάννινα και ότι θα παραδοθεί εντός των επόμενων ωρών στη ΓΑΔΑ.

Πηγή: thetoc