Ο Μιχαλολιάκος φεύγει για τη ΓΑΔΑ και η κόρη του κλέβει την παράσταση - Δείτε το βίντεο

Δείτε το βίντεο με όσα έκανε η Ουρανία Μιχαλολιάκου προκειμένου οι κάμερες να μην έχουν πλάνο από την έξοδο του Νίκου Μιχαλολιάκου από το σπίτι τους για να παραδοθεί. Δείτε και τις φωτογραφίες από την αναχώρησή του.

Ο Μιχαλολιάκος φεύγει για τη ΓΑΔΑ και η κόρη του κλέβει την παράσταση - Δείτε το βίντεο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συλλήψεις των καταδικασθέντων Χρυσαυγιτών, με πολλούς εξ αυτών να παραδίνονται μόνοι τους, αμέσως μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου, που τους έδειξε τον δρόμο της φυλακής.

Λίγα λεπτά μετά τις 16:00, ο Νίκος Μιχαλολιάκος βγήκε από το σπίτι του, μπήκε σε αυτοκίνητο, με υποστηρικτές του να φωνάζουν συνθήματα και την κόρη του, Ουρανία, να... βρίζει τους δημοσιογράφους. Σαφής ήταν η πρόθεσή της να κλέψει την παράσταση και να τραβήξει το ενδιαφέρον δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν στο σημείο, καλύπτοντας τα γεγονότα, ώστε να μπορέσει ο πατέρας της να φύγει από την πίσω πόρτα.

Από την άλλη μεριά, ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, αναμένεται να οδηγηθεί και αυτός στη ΓΑΔΑ, όπου από εκεί θα μεταβεί στις φυλακές, είτε Δομοκού είτε Μαλανδρίνου.

Δείτε το βίντεο με όσα έκανε η Ουρανία Μιχαλολιάκου

Δείτε και τις φωτογραφίες από την αναχώρησή του: