Πέθανε η πρωταγωνίστρια της «Χρυσής Εποχής» του κινηματογράφου, Ρόντα Φλέμινγκ

Πέθανε η ηθοποιός Ρόντα Φλέμινγκ - Οι έξι γάμοι και ο αστικός μύθος με τον οπερατέρ που προσπάθησε να πετύχει μια λήψη της Rhonda Fleming ώστε να φαίνεται άσχημη.

Πέθανε η πρωταγωνίστρια της «Χρυσής Εποχής» του κινηματογράφου, Ρόντα Φλέμινγκ

Η Ρόντα Φλέμινγκ, η κοκκινομάλλα ηθοποιός με τα πράσινα μάτια και με την γοητευτική ομορφιά, πέθανε σε ηλικία 97 χρονών.

Η Ρόντα Φλέμινγκ είχε πάρει μέρος σε ταινίες όπως «Νύχτα Αγωνίας» του Χίτσκοκ πλάι στον Γκρέγκορι Πεκ και την Ίνγκριντ Μπέργκμαν, «Ένας Γιάνκης απ’ το Κονέκτικατ στην αυλή του βασιλιά Αρθούρου» και «Αίμα στον Πράσινο Βάλτο» με τους Κερκ Ντάγκλας και Μπαρτ Λάνκαστερ, όπως και στο φιλμ νουάρ «Αμαρτωλοί και δολοφόνοι», στο οποίο πρωταγωνιστούσαν ο Ρόμπερτ Μίτσαμ και ο Κερκ Ντάγκλας.

Ένας αστικός μύθος του Χόλυγουντ λέει πως κάποιος οπερατέρ προσπάθησε να πετύχει μια λήψη της Rhonda Fleming ώστε να φαίνεται άσχημη, αλλά δεν το κατάφερε από όποια γωνία κι αν έστρεφε το φακό.

Η Φλέμινγκ παντρεύτηκε συνολικά έξι φορές και τελευταίος γάμος της ήταν με τον επιχειρηματία κινηματογραφικών αιθουσών Τεντ Μαν. Ο γάμος τους κράτησε από το 1978 μέχρι το θάνατό του Μαν το 2001. Η Ρόντα Φλέμινγκ είχε γεννηθεί ως Μέριλιν Λούις στις 10 Αυγούστου 1923 στο Χόλιγουντ.

Η μητέρα της, Έφι Γκράχαμ, ήταν μοντέλο και ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στο Μπρόντγουέι.

Πηγή: athina984.gr