Χάιδω Τραϊφόρου: Πέθανε η κόρη της Σοφίας Βέμπο (pic)

Την τελευταία της πνοή άφησε η κόρη της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου, Χάιδω, αλλά δεν έχει κηδευτεί γιατί κανένας δεν αναλαμβάνει τα έξοδα.

Χάιδω Τραϊφόρου: Πέθανε η κόρη της Σοφίας Βέμπο (pic)

Έφυγε από τη ζωή η θετή κόρη της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου, Χάιδω Τραϊφόρου, όπως γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η εμβληματική τραγουδίστρια και ο θρυλικός ποιητής, στιχουργός και συγγραφέας την υιοθέτησαν όταν ήταν τεσσάρων ετών, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η Χάιδω ακόμα δεν έχει κηδευτεί γιατί κανένας δεν αναλαμβάνει τα έξοδα.

Πέραν αυτών, στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε παράλληλα ότι άφησε την τελευταία της πνοή και η ηθοποιός Γωργώ Χρέλια.

«Δυο θλιβερές αποχωρήσεις έγιναν σήμερα γνωστές στο Σωματείο μας των Ηθοποιών...Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Χάιδω Βέμπο Τραϊφόρου, η θετή κόρη της μεγάλης μας Βέμπο εδώ και κάποιες μέρες δεν είναι στην ζωή και δεν έχει κηδευτεί αφού κανείς δεν έχει αναλάβει ακόμα, και η Γωργώ Χρέλια, της μεγάλης οικογένειας των μπουλουκτζήδων των Χρεληδων, η όμορφη και μπριόζα ηθοποιός που άφησε την σφραγίδα της στον ελληνικό κινηματογράφο του 60...Φεύγουν οι παλιές γενιές και καλοτάξιδες να είναι...Θα μείνουν χαραγμένοι στην μνήμη μας με αγάπη», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δυο θλιβερες αποχωρήσεις εγιναν σημερα γνωστες στο Σωματειο μας των Ηθοποιων...Η τραγουδιστρια και ηθοποιος Χάιδω Βεμπο...

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μπιμπίλας στις Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020