Ταινίες στην τηλεόραση (9/10): Η αρπαγή 3, Watchmen

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (9/10): Η αρπαγή 3, Watchmen

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Η αρπαγή 3». Η στυγερή δολοφονία της πρώην συζύγου του μυστικού πράκτορα Μπράιαν Μιλς, τον συγκλονίζει. Γεμάτος οργή αλλά και κατηγορούμενος για ένα έγκλημα, που δεν έχει διαπράξει, προσπαθεί αυτή τη φορά να ξεφύγει από την ανελέητη καταδίωξη της CIA, του FBI και της αστυνομίας. Για τελευταία φορά, ο Μιλς καλείται να χρησιμοποιήσει τις μοναδικές του ικανότητες, με σκοπό να εντοπίσει τους αληθινούς δολοφόνους, να αποδώσει δικαιοσύνη με τον δικό του, ξεχωριστό, τρόπο και να προστατεύσει τον μοναδικό άνθρωπο, που έχει σημασία πια γι’ αυτόν, την αγαπημένη του κόρη.

Στις 22:15 το Open TV θα δείξει την ταινία «Watchmen». Νέα Υόρκη, 1985. Η Αμερική έχει επιστρέψει νικήτρια από το Βιετνάμ, έχει πρόεδρο τον Ρίτσαρντ Νίξον και βρίσκεται στα πρόθυρα πυρηνικού πολέμου με τη Σοβιετική Ένωση. Όλοι οι παλιοί υπερήρωες έχουν διά νόμου αποσυρθεί, όταν όμως ένας από αυτούς δολοφονείται, ο μασκοφόρος ντετέκτιβ Ρόρσαχ πιστεύει ότι αυτή είναι η αρχή μιας τεράστιας, πολύ επικίνδυνης πλεκτάνης.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.