Πυρά Πολάκη κατά καλλιτεχνών: «Σε ποια τρύπα θα κρυφτούν αυτοί που ξέπλεναν τη Χρυσή Αυγή;»

Επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη σε επιτροπή της Βουλής κατά καλλιτεχνών για τη Χρυσή Αυγή. * Ποιους κατονόμασε.

Πυρά Πολάκη κατά καλλιτεχνών: «Σε ποια τρύπα θα κρυφτούν αυτοί που ξέπλεναν τη Χρυσή Αυγή;»

Τα «βέλη» του κατά καλλιτεχνών για το θέμα της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε επιτροπή της Βουλής δεν δίστασε μάλιστα και να τους κατονομάσει, τονίζοντας πως «ξέπλεναν τη Χρυσή Αυγή» και συνέβαλαν στη νομιμοποίησή της στα μάτια του κόσμου.

«Σε ποια τρύπα θα κρυφτούν; Δηλαδή, ήθελα να ήξερα, που θα κρυφτεί - γνωστοί καλλιτέχνες - που θα κρυφτεί ο Σάκης Ρουβάς, που έλεγε "δεν με τρόμαξε καθόλου η Χρυσή Αυγή". Πού θα κρυφτεί ο Νότης Σφακιανάκης, που έλεγε ότι "εγώ ψήφισα τη Χρυσή Αυγή"; Πού θα κρυφτεί ο Πέτρος Γαϊτάνος, που έλεγε "μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής"; Πού θα κρυφτεί εκείνη η Σαμπρίνα, που έλεγε "υποστηρίζω τον Νότη και τον Στιβ Γιατζόγλου που παρακολούθησαν εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής";

Πού θα κρυφτεί ο Βέρτης, που έλεγε ότι "από τα 100 που θα πει η Χρυσή Αυγή τα 10 είναι καλά"; Ή ο Πλούταρχος, που έλεγε τα σλογκανάκια "ακραία δεξιά, ακραία αριστερά, τα λένε για να φοβίσουν τον κόσμο και να μην πάει στην Χρυσή Αυγή"; Πού θα κρυφτούν αύριο όλοι αυτοί;

Αυτά τα λέω, γιατί πρέπει να θυμόμαστε ποιοι τότε που χρησιμοποίησαν σαν μακρύ χέρι του συστήματος για να μη στραφεί η αριστερά τους ναζί της Χρυσής Αυγής, ποιοι από το μουσικό και καλλιτεχνικό στερέωμα τους ξέπλεναν στα μάτια του κόσμου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πέραν αυτών, πρόσθεσε επίσης πως «ότι αύριο η ελληνική δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της. Θα βάλει τους ναζί, τους υμνητές της χούντας, τους δολοφόνους εκεί που τους αξίζει, ισόβια στη φυλακή».

Πηγή: enikos.gr