Καταζητούμενος γνωστός αθλητής για εμπλοκή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών!

Ένας γνωστός αθλητής φέρεται να εμπλέκεται σε σπείρα διακίνησης μεταναστών μέσω πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, την οποία εξάρθρωσε το Τμήμα Ασφαλείας του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Καταζητούμενος γνωστός αθλητής για εμπλοκή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών!

Σημαντική επιτυχία για το Τμήμα Ασφαλείας του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνιστά η εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος διακίνησης μεταναστών, στο οποίο μάλιστα λέγεται να συμμετείχε και γνωστός αθλητής.

Η δραστηριότητα των μελών του παράνομου κυκλώματος αφορούσε την προμήθεια ταξιδιωτικών εγγράφων διαφόρων κρατών σε αλλοδαπούς προκειμένου να μεταβούν παρανόμως σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ή να παρατείνουν την παραμονή τους -επίσης παρανόμως- στην Ελλάδα. Με το... αζημίωτο βεβαίως, καθώς τα κέρδη τους ανέρχονταν σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Σε έφοδο της αστυνομίας στο «στρατηγείο» του σκοτεινού κυκλώματος στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε και κατασχέθηκε μπλοκάκι με διάφορες σημειώσεις, στο οποίο μεταξύ άλλων αναγράφονταν οι «ταρίφες» των χορηγούμενων ταξιδιωτικών εγγράφων και συγκεκριμένα 3.000 ευρώ για κάθε δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και 5.000 ευρώ για κάθε διαβατήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές αναζητούν έναν γνωστό αθλητή που φέρεται να εμπλεκόταν ενεργά στην εγκληματική οργάνωση και την 27χρονη σύντροφό του, στο σπίτι της οποίας τους οδήγησαν τα ευρήματα της εφόδου που πραγματοποίησαν.