Νέα Οδός: Αγορά Τοπικών & Παραδοσιακών Προϊόντων - Παραχωρεί καταστήματα δωρεάν σε παραγωγούς

Δείτε σε ποιο σημείο, η Νέα Οδός προσφέρει εκ περιτροπής και άνευ οικονομικού ανταλλάγματος, σε τοπικούς παραγωγούς, καταστήματα.

Νέα Οδός: Αγορά Τοπικών & Παραδοσιακών Προϊόντων - Παραχωρεί καταστήματα δωρεάν σε παραγωγούς

H Νέα Οδός προχωράει στη δημιουργία «Αγοράς Τοπικών & Παραδοσιακών Προϊόντων» στο χώρο στάθμευσης Αμβρακίας στο 86ο χλμ. του αυτοκινητόδρομου της Ιόνιας Οδού, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Η εν λόγω πρωτοβουλία αφορά στη δημιουργία έξι (6) καλαίσθητων περιπτέρων – καταστημάτων, τα οποία η Νέα Οδός προσφέρει εκ περιτροπής και άνευ οικονομικού ανταλλάγματος, σε τοπικούς παραγωγούς όμορων περιοχών, προκειμένου να παρουσιάσουν και να αναδείξουν τον πλούτο του πρωτογενούς τομέα παραγωγής της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηπείρου. Όλα τα προς πώληση προϊόντα είναι πιστοποιημένα και τυποποιημένα, βάσει της κείμενης νομοθεσίας περί τροφίμων και νωπών προϊόντων, ενώ η Αγορά λειτουργεί Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ήδη τα πρώτα δύο καταστήματα βρίσκονται σε λειτουργία, παρουσιάζοντας προϊόντα με βάση το μέλι (μέλι με κηρύθρα, κηρύθρα, γύρη, πρόπολη, βασιλικός πολτός, κερί, κηραλοιφές), καθώς και προϊόντα με βάση την ελιά (ελαιόλαδο και βρώσιμες ελιές διαφόρων ειδών).

H Νέα Οδός μέσω αυτής της πρωτοβουλίας αποδεικνύει ακόμα μια φορά στην πράξη τη δέσμευσή της να λειτουργεί ως ένας ενεργός, κοινωνικά υπεύθυνος εταιρικός πολίτης που συμβάλλει τα μέγιστα στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις τοπικές κοινωνίες των όμορων περιοχών.

Πηγή: ypodomes.gr