Δύο τραυματίες αστυνομικοί από επίθεση Ρομά στο Μενίδι, όταν πήγαν να σταματήσουν ένα γλέντι (vid)

Επεισόδια στο Μενίδι. - Ρομά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς, όταν πήγαν να σταματήσουν ένα γλέντι. - Δείτε το video. 

Δύο τραυματίες αστυνομικοί από επίθεση Ρομά στο Μενίδι, όταν πήγαν να σταματήσουν ένα γλέντι (vid)

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν τα ξημερώματα έπειτα από επίθεση που δέχθηκαν από Ρομά, τα ξημερώματα, στο Μενίδι.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., λίγο μετά τις 2:00, αστυνομικοί πήγαν σε σπίτι στο Μενίδι μετά από καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας και συνωστισμό. Μόλις έφτασαν στο σημείο δέχθηκαν επίθεση από περίπου 30 άτομα.

Οι συγκεντρωμένοι, σύμφωνα με την αστυνομία, εκτόξευσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα. Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις. Τους έβαλαν και πρόστιμο 3.000 ευρώ

Οι αστυνομικοί της δυτικής Αττικής κλήθηκαν να μεταβούν σε σπίτι επί της οδού Βαρδουσίων καθώς υπήρξαν καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας και συνωστισμό.

Το περιπολικό μετέβη στο σημείο και όταν το πλήρωμα διαπίστωσε ότι γινόταν γλέντι με δυνατή μουσική και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να τους ακολουθήσει στο τμήμα, βγήκαν έξω περίπου 30 αγριεμένοι Ρομά οι οποίοι άρχισαν να πετούν πέτρες μπουκάλια και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί και ο ένας να χρειαστεί τέσσερα ράμματα στο χέρι. Το πλήθος, μάλιστα, έσπασε και τα τζάμια του περιπολικού.

Πηγή: Kαθημερινή