Στην Πάρο τα γυρίσματα του γερμανικού Big Brother!

Οι άνθρωποι της παραγωγής του Big Brother νοίκιασαν βίλα στα νότια του νησιού, ενώ οι παίκτες θα έλθουν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο οπότε και θα ξεκινήσει το ριάλιτι

Στην Πάρο τα γυρίσματα του γερμανικού Big Brother!

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάρο θα γίνουν τα γυρίσματα του γερμανικού Big Brother!

Μια βίλα με ιδιαίτερο, εξωτικό φυσικό ντεκόρ και 8 υπνοδωμάτια, που βρίσκεται σε νότια παραθαλάσσια περιοχή του νησιού, επελέγη από τη γερμανική παραγωγή του συγκεκριμένου ριάλιτι για να στεγάσει τους παίκτες.

Παράλληλα μια βίλα κοντά στο «σπίτι» του Big Brother θα φιλοξενήσει την τεχνική ομάδα που θα καταγράφει σε 24ωρη βάση τα τεκταινόμενα στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα parianostypos, οι άνθρωποι της γερμανικής παραγωγής, «όργωσαν» το Αιγαίο για να ανακαλύψουν το κατάλληλο μέρος για τα γυρίσματα του ριάλιτι, βρίσκοντας ως πλέον κατάλληλη την υπερπολυτελή βίλα της Πάρου.

Στο νησί βρίσκεται ήδη μια ομάδα 200 και πλέον ατόμων της παραγωγής, τα οποία έχουν καταλύσει σε ξενοδοχεία της Παροικιάς.

Μάλιστα τα γυρίσματα, που θα γίνουν και σε εξωτερικούς χώρους, αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου όταν και οι παίκτες φτάσουν στην Πάρο.