Συμπλοκή μεταξύ οπαδών στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας

Νέο επεισόδιο χουλιγκανισμού στην Ορεστιάδα, ανάμεσα σε οπαδούς δύο ομάδων - Χρήση χημικών από την αστυνομία.

Συμπλοκή μεταξύ οπαδών στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας

Νέο αιματηρό επεισόδιο, αυτή τη φορά ανάμεσα σε οπαδούς δύο ποδοσφαιρικών ομάδων, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου προς τα ξημερώματα της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με το thrakinea, «περίπου στις 2 το πρωί υπήρχε επεισόδιο μεταξύ οπαδών δύο ποδοσφαιρικών ομάδων. Η αστυνομία που τις τελευταίες μέρες έχει λάβει μέτρα σε σημεία που συγκεντρώνονται νεαροί έκανε ρίψη χημικού προκειμένου να διαλυθούν οι ομάδες των νεαρών. Την ώρα του επεισοδίου δεν υπήρχε αρκετός κόσμος, καθώς λόγω του κρύου ο περισσότερος κόσμος είχε απομακρυνθεί, ενώ δεν υπήρξαν συλλήψεις ή τραυματισμοί».

Με το θέμα ασχολήθηκε και το thesstoday, κάνοντας λόγο για «βίαια επεισόδια ξέσπασαν έξω από τα μαγαζιά της πόλης, μεταξύ των οπαδών δύο ομάδων». Προσθέτει ότι «το περιστατικό συνέβη περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα, με τους οπαδούς των ομάδων να έχουν κανονίσει συνάντηση στο σημείο, για αυτόν τον λόγο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενεπλάκησαν περίπου 30 άτομα από την κάθε πλευρά, και έπειτα από λίγη ώρα έφτασε η αστυνομία που με χρήση χημικών διέλυσε τη συμπλοκή. Τις φωτογραφίες από τις φθορές που προκλήθηκαν στον εξωτερικό χώρο μαγαζιών της πλατείας αλλά κηλίδες αίματος τις δημοσιεύει η ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης…

Πηγές: thrakisports.gr, thesstoday.gr