Νοσοκομείο στη Γαλλία απέκρυπτε κρούσματα κορονοϊού!

Οι υπεύθυνοι δεν δήλωναν όλα τα περιστατικά κορονοϊού με συνέπεια να αυξηθούν κατά δεκάδες οι θάνατοι από συμπτώματα του φονικού ιού

Νοσοκομείο στη Γαλλία απέκρυπτε κρούσματα κορονοϊού!

Σάλο έχει προκαλέσει στην Γαλλία η αποκάλυψη πως νοσοκομείο στο Παρίσι απέκρυψε κρούσματα κορονοϊού, με αποτέλεσμα να προκληθούν δεκάδες θάνατοι!

Η περιφέρεια του Παρισιού, όπου η επιδημία επιδεινώνεται, υιοθέτησε νέους περιορισμούς: οι υγειονομικές αρχές κάλεσαν να αποτρέπονται οι ιδιωτικές συγκεντρώσεις άνω των 10 ατόμων, είτε αυτές αφορούν τον εορτασμό γενεθλίων, ένα οικογενειακό γεύμα ή συναντήσεις φίλων.

Οι υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν απόψε ότι κατέγραψαν 13.215 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο, ένα νέο ρεκόρ, μετά τον αριθμό των κρουσμάτων, που ξεπέρασαν τις 10.000 για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε επίσης ότι ο συνολικός αριθμός των θανάτων από τον Covid-19 αυξήθηκε σε 31.249 από 31.095, μια αύξηση 154 θανάτων που αποτελεί ένα υψηλό τεσσάρων μηνών

Στον αριθμό αυτό, συμπεριλήφθηκαν 76 θάνατοι από το νοσοκομείο κοντά στο Παρίσι, σύμφωνα με διευκρινιστική ανακοίνωση που αναρτήθηκε διαδικτυακά, από την εθνική υπηρεσία υγείας, που αναφέρει τα νέα περιστατικά σε καθημερινή βάση.

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου δεν δήλωναν όλα τα περιστατικά κορονοϊού καταχωρώντας τα ως νοσούντα από άλλες παθήσεις, τα οποία όμως οδηγούνταν στον θάνατο με συμπτώματα κορονοϊού!