Τοροσίδης στη δίκη των «28»: «Kαμιά συνομιλία με τον Γεωργέα»

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Βασίλης Τοροσίδης κατέρριψε στη δίκη των «28» τους ισχυρισμούς του Νίκου Γεωργέα, περί συνομιλίας του το 2013 με τον τότε παίκτη της Βέροιας.

Τοροσίδης στη δίκη των «28»: «Kαμιά συνομιλία με τον Γεωργέα»

Τους ισχυρισμούς του Νίκου Γεωργέα κατέρριψε ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης ενώπιον του Β’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, στην κατάθεσή του ως μάρτυρας υπεράσπισης του Βαγγέλη Μαρινάκη για την δίκη των «28».

Ο μπακ των «ερυθρόλευκων» ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε καμία συνομιλία του στον αγωνιστικό χώρο με τον τότε παίκτη της Βέροιας, στην αναμέτρηση των δύο συλλόγων το 2013 στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως είχε αναφέρει στην κατάθεσή του ο τότε ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ημαθίας.

Πέραν τούτου, ενώπιον του Β’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων βρέθηκε και ο Χρήστος Υφαντής (πρώην στέλεχος της Ομοσπονδίας), ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου πρώην νομικού συμβούλου της ΕΠΟ, Θόδωρου Κουρίδη.

«Υπήρξε πρόεδρος της ΚΕΔ που έπαιρνε σπίτι του και έφτιαχνε μόνος του τους πίνακες στο παρελθόν. Δεν υπήρχε συγκεκριμένος τρόπος. Παλιότερα μόνο ο πρόεδρος της ΚΕΔ έφτιαχνε τους πίνακες. Αν είχε κάποιος αντίρρηση, έλεγε να δούμε την περίπτωση αυτή, μήπως δεν έχει τα προσόντα και πάνω στον πίνακα καταχωρείται η αντίρρηση. Περισσότερο προφορική συζήτηση γινόταν όπου υπήρχαν διαφωνίες. Ήταν μια πάγια διαδικασία.

Το 2012 οι πίνακες διαιτησίας συντάχθηκαν με νόμιμο τρόπο όπως τις προηγούμενες και επόμενες χρόνιες. Ο Βασάρας ίσως είχε κάποιες διαφωνίες στο διαδικαστικό μέρος, αλλά 5-6 μέρες μετά υπέγραψε κανονικά τους πίνακες. Δεν εξέφρασε κάποια αντίρρηση επί της ουσίας για πρόσωπα», είπε μεταξύ άλλων.