Χούλιγκαν του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε ανυποψίαστα παιδιά σε πλατεία του Χαϊδαρίου!

Επίθεση οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού εκδηλώθηκε σε πολυσύχναστη πλατεία του Δάσους Χαϊδαρίου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας xaidarisimera.gr.

Χούλιγκαν του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε ανυποψίαστα παιδιά σε πλατεία του Χαϊδαρίου!

Σοβαρό κρούσμα οπαδικής βίας σημειώθηκε στο Χαϊδάρι. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα xaidarisimera.gr, ομάδα νεαρών οργανωμένων οπαδών έκανε επίδειξη δύναμης, χτύπησε άλλα ανύποπτα παιδιά, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ακόμη και την ύπαρξη μαχαιριού στα χέρια ενός από τους επιτιθέμενους.

Το γεγονός συνέβη στην πλατεία Λαού στο Δάσος μετά τα μεσάνυχτα της 26ης Αυγούστου. Όπως γράφει το σάιτ, εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα σκαλάκια αρκετά παιδιά, όταν εμφανίστηκε ομάδα περίπου 20 οπαδών του Παναθηναϊκού ηλικίας από 16 έως 20 ετών, ντόπιοι αλλά και από άλλες περιοχές. Επιδίωκαν να περάσουν μήνυμα κυριαρχίας. Κάποιοι που κατάλαβαν τι συμβαίνει τράπηκαν γρήγορα σε φυγή. Άρχισαν να ρωτούν φορτικά τα παιδιά στην πλατεία τι ομάδα είναι και κάποιους τους χτύπησαν. Την πιο άγρια επίθεση δέχτηκε ένας νέος που έχασε τα γυαλιά του και άναψε τον φακό του κινητού του για να τα βρει. Νόμισαν ότι τους βιντεοσκοπεί, τον χτύπησαν πολύ και του άρπαξαν το κινητό. Άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί τη στιγμή της επιδρομής είπαν ότι είδαν στα χέρια κάποιου ένα μαχαίρι. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά το επεισόδιο είχε ήδη λήξει.

«Οι οικογένειες των παιδιών που παίρνουν μέρος σε τέτοιες επιθέσεις ασχολούνται με τα ενδιαφέροντα των παιδιών τους έξω από το σπίτι; Δεν αγωνιούν για τους κινδύνους που διατρέχουν οι ίδιοι οι επίδοξοι "θύτες" στον βωμό του ανόητου φανατισμού;», αναρωτήθηκε προβληματισμένη μητέρα παιδιού που παραβρέθηκε αμέτοχο στο συμβάν και συνομίλησε με την ιστοσελίδα.