Κορονοϊός: Επανέρχονται στην ενημέρωση οι Τσιόδρας - Χαρδαλιάς

Ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς θα επανέλθουν στην ενημέρωση για τον κορονοϊό στην χώρα μας μετά την αύξηση των κρουσμάτων

Κορονοϊός: Επανέρχονται στην ενημέρωση οι Τσιόδρας - Χαρδαλιάς

Τα συνεχώς καταρριπτόμενα ρεκόρ των κρουσμάτων του κορονοϊού αλλά και η αύξηση των διασωληνωμένων οδήγησε στην απόφαση να επιστρέψει η τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλια.

Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, θα κάνουν και πάλι από κοινού, τακτικές τηλεοπτικές ενημερώσεις για την πανδημία κορονοϊού στην Ελλάδα. Η συνεχής αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων με απανωτά ρεκόρ τις τελευταίες ημέρες, οδήγησε στην απόφαση για επαναφορά της τακτικής ενημέρωσης - αλλά με μικρότερη συχνότητα - δύο φορές την εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, η ενημέρωση θα γίνεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Πριν λίγες εβδομάδες, ο κ. Χαρδαλιάς είχε αναλάβει εκ νέου μία τακτική ενημέρωση κάθε Τρίτη μεσημέρι. Στις 26 Μαΐου, που ήταν η τελευταία κοινή ενημέρωση των δύο ανδρών, ο υφυπουργός είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά για το τέλος των κοινών ενημερώσεων: ελπίζουμε ότι δεν θα προκύψει ποτέ ξανά αυτή η ανάγκη. Αν μας ξαναδείτε μαζί με τον κ. Τσιόδρα, να κάνουμε καθημερινές ενημερώσεις, θα σημαίνει ότι έχουν δυσκολέψει ξανά τα πράγματα».