Στο αυτόφωρο ο Μαγκουάιρ: Αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι προσπάθησε να τους χρηματίσει!

Σύμφωνα με αναφορές των οργάνων της τάξης ο Χάρι Μαγκουάιρ και οι φίλοι του φώναζαν, ήταν εριστικοί και επιθετικοί κατά την κράτησή τους στο αστυνομικό τμήμα

Στο αυτόφωρο ο Μαγκουάιρ: Αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι προσπάθησε να τους χρηματίσει!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό ότι ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι συνεργάσιμος με τις ελληνικές Αρχές.

Ωστόσο ο αρχηγός της αγγλικής ομάδας φαίνεται πως προσπάθησε να είναι κάτι παραπάνω από… συνεργάσιμος με τα όργανα της τάξης.

Συνελήφθη στην Μύκονο ο Μαγκουάιρ- Η θέση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Μαγκουάιρ και οι δύο φίλοι του οδηγήθηκαν στο τμήμα μετά το επεισόδιο, ώστε να προχωρήσουν από τις Αρχές οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Όπως αναφέρουν αστυνομικοί, πιθανότατα οι τρεις άνδρες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και στο τμήμα φώναζαν, προσπάθησαν να τους χρηματίσουν και γενικώς ήταν εριστικοί και επιθετικοί.

Το πρωί εμφανίστηκαν απολογητικοί και ζήτησαν συγγνώμη, αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Σύρου.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα πολίτες ειδοποίησαν την αστυνομία και στο σημείο της συμπλοκής μετέβησαν αστυνομικοί που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση, στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται στο νησί για τον covid-19.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, και επιχείρησαν να διευθετήσουν το επεισόδιο για να μην πάρει έκταση, δέχθηκαν λεκτική επίθεση από τους τρεις Βρετανούς, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, χτύπησαν και έναν από τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ηρεμήσουν και τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν με το βαν στο αστυνομικό τμήμα, όπως και έγινε. Όταν έφτασαν όμως, ο Μαγκουάιρ και οι άλλοι δύο κατέβηκαν και το έβαλαν στα πόδια φωνάζοντας και βρίζοντας.

Κλήθηκαν ενισχύσεις και οι ο ποδοσφαιριστής με την παρέα του καταδιώχθηκαν και συνελήφθησαν. Την ώρα της σύλληψης και πάλι προσπάθησαν να ξεφύγουν χτυπώντας τους αστυνομικούς αλλά τελικά ακινητοποιήθηκαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ