Κυψέλη: Δύο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα (vid)

Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν από το καμένο διαμέρισμα δυο ηλικιωμένοι με κινητικά προβλήματα

Κυψέλη: Δύο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα (vid)

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Κυψέλη ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε διαμέρισμα στην οδό Φιλοτίμου στην Κυψέλη.

Στο σημείο βρίσκεται ήδη δύναμη της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα που δίνουν μάχη για να περιορίσουν την έκταση της φωτιάς.

Κύριος στόχος των πυροσβεστών είναι να μην επεκταθούν οι φλόγες σε διπλανά διαμερίσματα, τα οποία έχουν εκκενωθεί από τους κατοίκους τους.

Από την πυρκαγιά υπάρχουν ήδη δύο νεκροί ηλικιωμένοι. Όπως είπε στους δημοσιογράφους πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού και οι δύο αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας, αλλά και κινητικά, ενώ ήταν ηλικίας άνω των 80 ετών.

Ειδικότερα, τη ζωή τους έχασαν ένας 90χρονος άνδρας και μία 86χρονη γυναίκα, οι οποίοι εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι. Η κόρη τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τη στιγμή της πυρκαγιάς απουσίαζε από το σπίτι.

Για τα αίτια της τραγωδίας διενεργεί προανάκριση και αυτοψία το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ακούσιο εμπρησμό από κάποιο τσιγάρο ή κερί.

Λόγω της πυρκαγιάς, η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Φιλοτίμου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Λαζαράδων, επί της οδού Λαχανά από το ύψος της συμβολής με την οδό Δελβίνου και επί της οδού Δελβίνου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καυκάσου.