Τραγωδία στην Κακαβιά: Δεκάχρονο αγοράκι σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από ασθενοφόρο

Τραγωδία σημειώθηκε στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς. Ασθενοφόρο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε 10χρονο αγοράκι με αποτέλεσμα αυτό να πεθάνει ακαριαία.

Τραγωδία στην Κακαβιά: Δεκάχρονο αγοράκι σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από ασθενοφόρο

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (15/8) στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς, όπου τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων καθώς έχει αυξηθεί πολύ το κύμα εισόδου στη χώρα μας από την Αλβανία, ενόψει της αυστηροποίησης των μέτρων από αύριο, οπότε θα μπορούν να εισέρχονται ως 750 άτομα την ήμερα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το epiruspost.gr ένα 10χρονο αγόρι, που περίμενε μαζί με τους γονείς του, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν παρασύρθηκε από ασθενοφόρο που κινούταν προς το νοσοκομείο του Αγρυροκάστρου.

Το παιδάκι, που έχασε ακαριαία τη ζωή του, περίμενε μαζί με την οικογένειά του για να περάσει στην Ελλάδα. Όπως μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης και με βάση αυτόπτες μάρτυρες, το ασθενοφόρο κινούταν με μεγάλη ταχύτητα.

Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, έχει γίνει πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση για την διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του συνοριακού σταθμού για την αποσυμφόρηση του όγκου των ταξιδιωτών χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν η πρόταση έγινε δεκτή.

πηγή: news247.gr