Σοβαρά επεισόδια στον Πύργο μετά τον αγώνα Γουλβς - Ολυμπιακός

Σοβαρά επεισόδια, με τραυματισμούς και συλλήψεις -τα οποία συνδέονται με οπαδική βία- έγιναν στον Πύργο, μετά το τέλος του αγώνα Γουλβς - Ολυμπιακός.

Σοβαρά επεισόδια στον Πύργο μετά τον αγώνα Γουλβς - Ολυμπιακός

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ ilialive.gr "Το σφύριγμα της λήξης ποδοσφαιρικού αγώνα και το αρνητικό αποτέλεσμα μάλλον εξαγρίωσε μια ομάδα περίπου 30 ατόμων που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν έλθει στον Πύργο οι περισσότεροι από άλλη περιοχή του νομού. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr και με αστυνομικές πηγές, τα συγκεκριμένα άτομα επιτέθηκαν σε συνομήλικους πολίτες και υπήρξε συμπλοκή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός ατόμου από μαχαιριά.

Όλες οι αστυνομικές δυνάμεις που κλήθηκαν να επέμβουν Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., Υποδιεύθυνση Ασφάλειας και Τροχαία Πύργου, επιδόθηκαν σε ένα ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της πόλης.

Η σύλληψη ενός εκ των δραστών, αυτού που φέρεται να μαχαίρωσε άτομο στη συμπλοκή, έγινε στην Πλατεία Νικάκη, ενώ για αρκετοί ώρα άλλα άτομα που εμπλέκονταν στα επεισόδια κρύβονταν σε δρόμου κάτω από το λόφο του Επαρχείου με σκοπό να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς".