Ερασιτέχνης και ΚΑΕ Άρης για τον θάνατο του Γιάννη Ψηφίδη

Ο Ερασιτέχνης και η ΚΑΕ Άρης με ανακοινώσεις τους εξέφρασαν τη θλίψη και την οδύνη τους για το θάνατο του πρώην προέδρου της ομάδας Γιάννη Ψηφίδη.

 Ερασιτέχνης και ΚΑΕ Άρης για τον θάνατο του Γιάννη Ψηφίδη

Τη θλίψη και την οδύνη τους για τον θάνατο του πρώην προέδρου της ομάδας, Γιάννη Ψηφίδη εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους ο Ερασιτέχνης και η ΚΑΕ Άρης.

«Ημέρα πένθους είναι η 5η Αυγούστου του 2020 για την οικογένεια του ΑΡΗ, αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Α.Σ., Γιάννης Ψηφίδης.

Ο Γιάννης Ψηφίδης ηγήθηκε του Ερασιτέχνη από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ η προσφορά του στο σύλλογο ήταν πολυετής και πολυσχιδής. Μεταξύ άλλων διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ από τον Δεκέμβριο του 2012 έως τον Απρίλιο του 2013, διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ το 2014, ενώ ήταν και εκπρόσωπος του Α.Σ. στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Πέθανε ο Γιάννης Ψηφίδης, πρώην πρόεδρος του Άρη

Ο Γιάννης Ψηφίδης έδωσε μεγάλη μάχη για να μείνουν ζωντανά και να αναπτυχθούν τα τμήματα του Α.Σ. ΑΡΗΣ και θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην οικογένεια του συλλόγου. Ως μαχητής που ήταν, πάλεψε με την επάρατη νόσο, αλλά προδόθηκε από την καρδιά του.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για το θάνατο του πρώην προέδρου του συλλόγου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…» αναφέρει ο Ερασιτέχνης.

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την πολύ μεγάλη απώλεια του πρώην προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Γιάννη Ψηφίδη.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Αρειανού παράγοντα, που προσέφερε στον σύλλογο από διάφορες θέσεις.

Μακάρι η αγάπη του για τον ΑΡΗ να αποτελέσει οδηγό για τις επόμενες γενιές. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...».