Δένδιας στην ΕΡΤ: Η ερυθρόλευκη μάσκα του Κοτταρίδη και τα μανικετόκουμπα του Ντέταρι (vid)

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Από τις 6», Δημήτρης Κοτταρίδης υποδέχτηκε τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια με μία μάσκα του Ολυμπιακού.

Δένδιας στην ΕΡΤ: Η ερυθρόλευκη μάσκα του Κοτταρίδη και τα μανικετόκουμπα του Ντέταρι (vid)

Στο στούντιο της ΕΡΤ βρέθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας όπου μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί έβαλε μάσκα του Παναθηναϊκού υποδεχόμενος την Ισπανίδα ομόλογό του.

Τι κρύβεται πίσω από την μάσκα του Νίκου Δένδια

Είπε ότι η Ισπανίδα υπουργός Εξωτερικών και η οικογένειά της «έχει συγκεκριμένες προτιμήσεις με ομάδα που οι φίλαθλοί της έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό. «Και η αθλητική διπλωματία είναι κομμάτι των προσωπικών σχέσεων. Το δέσιμο των ανθρώπων έχει εξαιρετική σημασία για τη χώρα».

Απευθυνόμενος στον (μασκοφόρο) Δημήτρη Κοτταρίδη που είναι γνωστός φίλος του Ολυμπιακού, ο κ. Δένδιας είπε: «Αν τη μάσκα τη φοράτε ενόψει του αγώνα της άλλης εβδομάδας με τη Γουλβς κι εγώ μαζί σας, παίζει ελληνική ομάδα».

Ο κ. Δένδιας έκανε και μια άλλη αποκάλυψη που έχει σχέση με τον Ολυμπιακό. Είπε ότι επειδή ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών όταν ήρθε στην Αθήνα του δώρισε μανικετόκουμπα με τον Φέρεντς Πούσκας, «θα επιστρέψω τη χειρονομία και θα του πάω μανικετόκουμπα με τον Λάγιος Ντέταρι, τον επόμενο θρύλο του ουγγρικού ποδοσφαίρου που έχει παίξει στην Ελλάδα».

Δείτε βίντεο με τον μασκοφόρο Κοτταρίδη και τις εξηγήσεις του Δένδια