Αχιλλέας Μπέος: Θετικοί στον κορονοϊό μια συνεργάτιδά του και τρία μέλη της οικογένειας της!

Μια 25χρονη γυναίκα, συνεργάτης του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, διαγνώσθηκε με κορονοϊό, όπως επίσης και ο πατέρας της και τα δύο της παιδιά.

Αχιλλέας Μπέος: Θετικοί στον κορονοϊό μια συνεργάτιδά του και τρία μέλη της οικογένειας της!

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκε η άμεση συνεργάτιδα του Αχιλλέα Μπέου στο δημαρχείο Βόλου, καθώς επίσης και τρία ακόμη άτομα από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον.

Πρόκειται για μία 25χρονη γυναίκα, συνεργάτη του δημάρχου Βόλου, που εμφάνισε συμπτώματα πριν τρεις μέρες και διαγνώσθηκε με κορονοϊό, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μιας ευρύτατης έκτασης ιχνηλάτισης των επαφών της, τόσο στο οικογενειακό της περιβάλλον, όσο και στο Δημαρχείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, επιβεβαιώθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αναφοράς στη Λάρισα, ότι θετικοί στον ιό είναι τόσο ο πατέρας της 25χρονης, όσο και τα δύο της παιδιά, ηλικίας 3 ετών το ένα και το άλλο μόλις λίγων μηνών.

Τόσο τα παιδιά, όσο και ο πατέρας της 25χρονης βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό με την κατάσταση της υγείας τους να είναι καλή.

Να σημειωθεί ότι συνολικά ελέγχθηκαν 13 άτομα από το συγγενικό περιβάλλον της 25χρονης και άλλα 99 που σχετίζονται με επαφές της στο χώρο δουλειάς της, στο Δημαρχείο Βόλου. Από την ιχνηλάτηση αυτή, λίγο νωρίτερα βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, ακόμη ένα άτομο και συγκεκριμένα πολίτης που είχε έρθει σε επαφή με τη νεαρή γυναίκα στο Δημαρχείο.

ΠΗΓΗ: topontiki.gr