Εθελοντικός καθαρισμός του βυθού στο ΣΕΦ από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων (pics-vid)

Η διοίκηση του ΣΕΦ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων προχώρησαν στον καθαρισμό του βυθού του ΣΕΦ- Μέχρι και… πόρτα αυτοκινήτου έβγαλαν.

Εθελοντικός καθαρισμός του βυθού στο ΣΕΦ από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων (pics-vid)

Μετά τον καθαρισμό και την ανάπλαση του παραλιακού τόπου στο ΣΕΦ, η νέα διοίκηση του «Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας» συνεχίζει τη δράση της και τα έργα στο φαληρικό κλειστό και τον περιβάλλοντα χώρου αυτού. Η νέα δράση ήταν ο καθαρισμός του βυθού με την εθελοντική βοήθεια του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων. Τα… ευρήματα από τους δύτες ήταν πολλά, καθώς ανέσυραν ακόμα και… πόρτα από αυτοκίνητο.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων Αλέξανδρος Παλατιανός δήλωσε: «Οι δράσεις μας είναι τόσο οικολογικές και εκπαιδευτικές για τα παιδιά που θα αποτρέψουν περεταίρω περιβαλλοντική ρύπανση», ενώ ο αντιπρόεδρος Χρήστος Ποζίδης υποστήριξε ότι: «Έχω βγάλει πολλές σακούλες, παπούτσια, κουβαδάκια, κουτιά από χυμούς… πολλά αντικείμενα από αυτοκίνητα».

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη, δήλωσε: «Ο στόχος μας είναι οι 10 λουόμενοι να γίνουν 100, αρχικά ήταν χωματερή, μπήκαμε με μπουλντόζες».

Στόχος της διοίκησης του σταδίου είναι η παραλία του ΣΕΦ να γίνει ελκυστική για τους κατοίκους της περιοχής και μετά από πολλά χρόνια να αποκτήσει την όψη που της αξίζει.