Εκκενώνεται παιδική κατασκήνωση στις Κεχριές Κορίνθου

Η φωτιά εξελίσσεται σε δασική έκταση χωρίς να απειλούνται άμεσα ο οικισμός, ένα στρατόπεδο και μία παιδική κατασκήνωση που είναι κοντά, ωστόσο για προληπτικούς λόγους δόθηκε εντολή εκκένωσης της κατασκήνωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εκκενώνεται παιδική κατασκήνωση στις Κεχριές Κορίνθου

Στην εισήγηση προληπτικής εκκένωσης της παιδικής κατασκήνωσης που βρίσκεται κοντά στο σημείο που έχει ξεσπάσει η φωτιά σε πευκόφυτη δασική έκταση στις Κεχριές Κορίνθου προχώρησε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής στο σημείο.

Η εκκένωση βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς να κινδυνεύει άμεσα η κατασκήνωση και περισσότερο για προληπτικούς λόγους και για να μην αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα τα παιδιά που βρίσκονται σε αυτή, από τους καπνούς που έχουν σκεπάσει την περιοχή.

Πιο κοντά στο πύρινο μέτωπο βρίσκεται ένα στρατόπεδο, το οποίο επίσης δεν κινδυνεύει άμεσα. Η φωτιά εξελίσσεται στα νότια του οικισμού των Κεχριών που επίσης δεν απειλείται και οι άνεμοι που πνέουν στο σημείο είναι βόρειας, βορειοανατολικής κατεύθυνσης και μέτριας εντάσεως.

Στη μάχη της κατάσβεσης έχουν ενισχυθεί τα εναέρια μέσα και οι επίγειες δυνάμεις και πλέον συνολικά επιχειρούν 79 πυροσβέστες με 18 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Πηγή: news247.gr