Ερέτρια: Συνελήφθη 51χρονος δάσκαλος για αποπλάνηση 14χρονης

Στην Ηλιούπολη συνελήφθη καθηγητής για σχέση με 14χρονη και σήμερα άλλο ένα περιστατικό βγήκε στο φως με δάσκαλο αυτή τη φορά και 14χρονη στην Ερέτρια

Ερέτρια: Συνελήφθη 51χρονος δάσκαλος για αποπλάνηση 14χρονης

Σοκ προκαλεί το περιστατικό αποπλάνησης 14χρονης μαθήτριας, με φερόμενο δράστη έναν 51χρονο δάσκαλο από την Αμάρυνθο, που υπηρετεί σε δημοτικό σχολείο της Ερέτριας, ενώ για το περιστατικό δεν έχει εκδώσει, εως τώρα, κάποια ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ...

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, η σύλληψη έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην Ερέτρια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας, οι οποίοι τον συνέλαβαν για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 14χρονης μαθήτριας που πηγαίνει στην τρίτη γυμνασίου.

Ηλιούπολη: Συνελήφθη καθηγητής 44 ετών κατηγορούμενος για σχέση με 14χρονη μαθήτρια

Είχε προηγηθεί η καταγγελία μιας γυναίκας στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας, η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια, ο 51χρονος φέρεται να είχε χρόνια ερωτική σχέση με την 14χρονη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και ακολούθως στον Ανακριτή Χαλκίδας όπου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη.

Σημειώνεται ότι παρεμφερές περιστατικό αποκαλύφθηκε το τελευταίο 24ωρο και στην Ηλιούπολη Αττικής όπου 44χρονος καθηγητής συνελήφθη γιατί είχε ερωτική σχέση με την 14χρονη μαθήτριά του.