Μηχανική βλάβη στο πλοίο «Θεολόγος» με 687 επιβάτες!

Στο πλοίο «Θεολόγος», που κινείται με μειωμένη ταχύτητα και κατέπλευσε στο λιμάνι της Ραφήνας, επιβαίνουν 687 επιβάτες, 50 μέλη πληρώματος, 111 ΙΧ, 15 φορτηγά, 2 λεωφορεία και 18 δίκυκλα.

Μηχανική βλάβη στο πλοίο «Θεολόγος» με 687 επιβάτες!

Μηχανική βλάβη σε μία από τις δύο μηχανές του παρουσίασε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Θεολόγος» νότια της Καρύστου, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου από Μύκονο για Τήνο, Άνδρο και Ραφήνα.

Στο πλοίο, που πλέει με μειωμένη ταχύτητα, επιβαίνουν 687 επιβάτες, 50 μέλη πληρώματος, 111 ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα, 15 φορτηγά, 2 λεωφορεία και 18 δίκυκλα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, το «Θεολόγος» αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Ραφήνας. Στο πλοίο αναμένεται να υπάρξει προσωρινή απαγόρευση απόπλου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και τη βεβαίωση καλής αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων, το πλοίο έχει μέσα στην ημέρα να πραγματοποιήσει άλλα δύο δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας, το ένα στις 17:30 για Κάρυστο και το άλλο στις 10:45 για Τήνο και Μύκονο.

Πηγή: Skai.gr