Ο Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Προεδρία των ΗΠΑ

Ο γνωστός ράπερ καλλιτέχνης Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Προεδρία των ΗΠΑ στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Προεδρία των ΗΠΑ

Tην υποψηφιότητά του για την Προεδρία των ΗΠΑ στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου ανακοίνωσε ο ράπερ Κάνιε Γουέστ.

«Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ» έγραψε ο Γουέστ χθες, χρησιμοποιώντας στο twitter το hashtag #2020VISION.

Το 2018 ο Γουέστ, ένας από τους λίγους διάσημους καλλιτέχνες που στήριξαν ανοικτά τον Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι αποστασιοποιείται από τα πολιτικά πράγματα μερικές εβδομάδες αφού εμφανίστηκε με καπέλο με το σύνθημα «Make America Great Again» και εκφράζοντας την αγάπη του για τον Πρόεδρο σε μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο.

Μετά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο δήλωσε ότι συνειδητοποίησε πως χρησιμοποιήθηκε «για να διαδοθούν μηνύματα στα οποία δεν πιστεύω», προσθέτοντας ότι αποστασιοποιείται «από τα πολιτικά πράγματα και θα επικεντρωθώ αποκλειστικά στο να είμαι δημιουργικός».

Ο 43χρονος μουσικός και επιχειρηματίας, σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, της σταρ των τηλεριάλιτι, είναι γνωστός για τις εκκεντρικές δηλώσεις του και δεν είναι σαφές εάν όντως σκοπεύει να κάνει αυτό που ανακοίνωσε.

Πηγή: Kαθημερινή

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας