Πέθανε η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου, μητέρα της Κοραλίας Καράντη

Σε ηλικία 89 ετών και ύστερα από μακροχρόνια αρρώστια, πέθανε η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου - Σύζυγος του Βύρωνα Πάλλη και μητέρα της Κοραλίας Καράντη.

Πέθανε η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου, μητέρα της Κοραλίας Καράντη

Ο κόσμος του θεάτρου και της τηλεόρασης θρηνεί μία μεγάλη απώλεια, καθώς άφησε το βράδυ της Πέμπτης (2/7) σε ηλικία 89 ετών, την τελευταία της πνοή, η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου, μετά από μακροχρόνια ασθένεια.

Η Αφροδίτη Γρηγοριάδου, η οποία ήταν η μητέρα της ηθοποιού Κοραλίας Καράντη, επί πενήντα χρόνια υπήρξε πρωταγωνίστρια στο θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, ενώ έκανε και ραδιόφωνο.

Σπούδασε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, απ' όπου αποφοίτησε το 1962. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο την ίδια χρονιά με το έργο "Απόψε αυτοσχεδιάζουμε".

Στον κινηματογράφο πρωτοεμφανίστηκε το 1958 στην ταινία "Το εισπρακτοράκι", όπου ξεκίνησε και ο Νίκος Ξανθόπουλος, μαζί με τον οποίο έπαιξε σε άλλες 5 ταινίες.

Συμμετείχε στο ραδιοφωνικό σίριαλ "Το σπίτι των ανέμων" μαζί με το σύζυγό της, Βύρωνα Πάλλη, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Βραβεύτηκε με το Α’ Βραβείο Γυναικείου ρόλου για τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Η αγάπη άργησε μια μέρα» του Κώστα Κουτσομύτη.

Ήταν μητέρα της ηθοποιού Κοραλίας Καράντη.

Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα 6 Ιουλίου.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας