ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος σε Θρακομακεδόνες, Σαρωνικό, Αθήνα, Ν. Ιωνία, Μαρούσι

Διακοπή ρεύματος έχει γνωστοποιήσει η ΔΕΔΔΗΕ για σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουλίου (3/7), σε ΘρακομακεδόνεςΣαρωνικό, Αθήνα, Ν. Ιωνία, Μαρούσι, Μεταμόρφωση και Αργυρούπολη.

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος σε Θρακομακεδόνες, Σαρωνικό, Αθήνα, Ν. Ιωνία, Μαρούσι

Διακοπές ρεύματος θα έχουμε σε συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουλίου (3/7), σύμφωνα με τη ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα σε Θρακομακεδόνες, Σαρωνικό, Αθήνα, Ν. Ιωνία, Μαρούσι, Μεταμόρφωση και Αργυρούπολη.

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για τον λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές ρεύματος.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Αναλυτικά οι περιοχές, οι οδοί και οι ώρες:

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας