Ο Liam Neeson και ο γιος του παίζουν οριακά τους εαυτούς τους στο Made in Italy (video)

Δείτε το trailer από το σκηνοθετικό ντεμπούτο του James D'Arcy, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Liam Neeson μαζί με τον γιό. Η ταινία «Made in Italy» έρχεται τον Αύγουστο. 

Ο Liam Neeson και ο γιος του παίζουν οριακά τους εαυτούς τους στο Made in Italy (video)

H IFC Films έδωσε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο trailer από το σκηνοθετικό ντεμπούτο του James D'Arcy, ο οποίος υποδύθηκε τον Edwin Jarvis στα Agent Carter και Avengers: Endgame. Ο λόγος για το "Made In Italy" στο οποίο πρωταγωνιστεί o Liam Neeson πλάι με τον γιο του, Micheal Richardson, υποδυόμενοι τους...εαυτούς τους οριακά.

Ο Neeson παίζει τον πατέρα που έχει χάσει επαφή με τον γιο του, με τον οποίο ξεκινά να έχει πάλι επαφές εξαιτίας ενός σπιτιού που κληρονόμησαν στην Τοσκάνη και άνηκε στην γυναίκα/μητέρα τους.

Όμως ανακαλύπτουν ότι το σπίτι είναι ένα ερείπιο και για να το πουλήσουν θα πρέπει να το ανακαινίσουν και να τα βρουν με τους ντόπιους. Το ερώτημα είναι εάν η ιταλική ύπαιθρος θα τους βοηθήσει επίσης να φτιάξουν ξανά τις σχέσεις τους.

Το δίδυμο Neeson και γιος είχε συνεργαστεί ξανά στο Cold Pursuit. Απολαύστε το trailer παρακάτω. Το Made In Italy θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους και σε VOD υπηρεσίες στις 7 Αυγούστου.

Πηγή: unboxholics