Θέλει “RESPECT” η Jennifer Hudson ως Aretha Franklin – Τrailer από τη ζωή της βασίλισσας της soul

Έρχεται η ταινία που είναι αφιερωμένη στη ζωή της περίφημης τραγουδίστριας Aretha Franklin, με το κλασικό τραγούδι της «Respect». Αυτός είναι και ο τίτλος της ταινίας.

Θέλει “RESPECT” η Jennifer Hudson ως Aretha Franklin – Τrailer από τη ζωή της βασίλισσας της soul

Το MGM έδωσε στη δημοσιότητα το νέο teaser trailer από το βιογραφικό δράμα "RESPECT" που αφορά τη ζωή της βασίλισσας της soul μουσικής, Aretha Franklin. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Jennifer Hudson, πρόκειται να υποδυθεί τη διάσημη τραγουδίστρια και θα μας μεταφέρει με τραγούδια που αγαπήθηκαν απ’ όλο τον κόσμο σε μια διαφορετική Αμερική.

Παρόλο που είχε κυκλοφορήσει το πρώτο poster και ένα trailer ανακοίνωσης πέρυσι, τώρα η MGM δίνει στους fans της ιστορικής τραγουδίστριας μια πιο καλή ματιά από το τι επρόκειτο να δουν. Όπως είναι προφανές, το φιλμ πήρε το όνομά του μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε το τραγούδι RESPECT που γράφτηκε το 1965 και ακούγεται ακόμη και σήμερα.

Η υπόθεση εστιάζει στη ζωή και την καριέρα της Aretha Franklin, ξεκινώντας μία αναδρομή από τα πρώτα της βήματα όταν από μικρό κορίτσι τραγουδούσε στην εκκλησία του πατέρα της, ενώ με τη φωνή της, την ασταμάτητη δουλειά της και τα μεγάλα της όνειρα γέμισε τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως. Το βίντεο επικεντρώνεται κυρίως στην άνοδο της Franklin στο στερέωμα, από μια αγωνιζόμενη μουσικός που αποτυγχάνει να «συνδεθεί» με τους ακροατές της, στο να γίνεται μία από τις πιο δημοφιλής ερμηνεύτριες στην ιστορία της Soul. Το RESPECT θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Πηγή: unboxholics

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας