Νέες ταινίες: Νεντ Κέλι, Διαρρήκτης Υψηλής Τέχνης, Γυναικεία Υπόθεση

Οι νέες ταινίες που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 25 Ιουνίου.

Νέες ταινίες: Νεντ Κέλι, Διαρρήκτης Υψηλής Τέχνης, Γυναικεία Υπόθεση

Ανανεωμένο... το σινεμά από αυτή την Πέμπτη 25/6, με τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους να ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο.

Αναλυτικά:

Η Έκλειψη

Σινεφίλ
Διάρκεια: 126'
Σκηνοθεσία: Μικελάντζελο Άντονιόνι
Παίζουν: Μόνικα Βίτι, Αλέν ντελόν, Φράνσισκο Ραμπάλ, Λίλα Μπρινιόνε

Η Βιτόρια χωρίζει με τον μεγαλύτερό της σε ηλικία Ρικάρντο, περιπλανιέται στις αίθουσες του ρωμαϊκού χρηματιστηρίου όπου η μητέρα της χάνει ένα τεράστιο ποσό και έχει μια εφήμερη, χωρίς πάθος σχέση με ένα νεαρό χρηματιστή.

Έγκλημα Κάτω Από τον Ήλιο

Θρίλερ
Διάρκεια: 117'
Σκηνοθεσία: Γκαι Χάμιλτον
Παίζουν: Πίτερ Ουστίνοφ, Νίκολας Κλέι, Τζέιμς Μέισον, Τζέιν Μπίρκιν

Προσπαθώντας να διαλευκάνει την υπόθεση ενός πλαστού διαμαντιού, ο ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό θα βρεθεί σ’ ένα ειδυλλιακό νησάκι της Αδριατικής και μπροστά σε μια περίπλοκη υπόθεση δολοφονίας.

Ένα Ψάρι Που το Έλεγαν Γουάντα

Κωμωδία
Διάρκεια: 108'
Σκηνοθεσία: Τσαρλς Κράιτον
Παίζουν: Τζον Κλιζ, Μάικλ Πάλιν, Κέβιν Κλάιν, Τζέιμι Λι Κέρτις

Μια Αμερικανίδα κλέφτρα διαμαντιών φλερτάρει έναν συντηρητικό Άγγλο δικηγόρο για να της αποκαλύψει πού έχει κρύψει τη λεία της ληστείας ο συλληφθείς συνένοχός της. Κάτι που προκαλεί τη ζήλια του εραστή της, την ίδια ώρα που το έτερο μέλος της συμμορίας, ο φιλόζωος Κεν, προσπαθεί να ξεφορτωθεί μια γριούλα, βασική μάρτυρα στη δίκη.

Νεντ Κέλι, ο Νο 1 Καταζητούμενος

Περιπέτεια
Διάρκεια: 124'
Σκηνοθεσία: Τζάστιν Κερζέλ
Παίζουν: Τζορτζ ΜακΚέι, Τσάρλι Χάναμ, Ράσελ Κρόου, Ορλάντο Σουέρντ

Στην Αυστραλία του 1870, μετά τη δολοφονία τριών αστυνομικών, ο Νεντ Κέλι βγαίνει στην παρανομία και γίνεται ο πλέον διαβόητος φυγάδας στην ιστορία της χώρας.

Ρουά Ματ

Δραματική
Διάρκεια: 107'
Σκηνοθεσία: Πιέρ - Φρανσουά Μαρτέν - Λαβάλ
Παίζουν: Ασάντ Αχμέντ, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Ιζαμπέλ Ναντί

Ο 8χρονος χαρισματικός σκακιστής Φαχίμ αναγκάζεται να εγκαταλείψει το Μπανγκλαντές για να φτάσει με τον πατέρα του στο Παρίσι. Ενώ η αίτησή τους για άσυλο εκκρεμεί, καταλήγουν άστεγοι και απελπισμένοι. Η τύχη, όμως, τους χαμογελά όταν ο Φαχίμ γνωρίζει τον Σιλβάν, έναν βετεράνο Γάλλο σκακιστή που αναλαμβάνει να τον εκπαιδεύσει και να τον πειθαρχήσει.

Διαρρήκτης Υψηλής Τέχνης

Θρίλερ
Διάρκεια: 99'
Σκηνοθεσία: Τζουζέπε Καποτόντι
Παίζουν: Κλάις Μπανγκ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Μικ Τζάγκερ, Ντόναλντ Σάδερλαντ

Ένας φιλόδοξος κριτικός τέχνης και η ερωμένη του, την οποία γνώρισε μόλις την προηγούμενη μέρα, ταξιδεύουν ως την έπαυλη ενός πάμπλουτου συλλέκτη. Εκείνος έχει στο νου του μια δελεαστική πλεκτάνη, η οποία εμπλέκει έναν άφαντο για δεκαετίες θρυλικό ζωγράφο που ζει μυστικά στο ίδιο κτήμα.

Γυναικεία Υπόθεση

Κομεντί
Διάρκεια: 112'
Σκηνοθεσία: Πίτερ Κατανέο
Παίζουν: Κριστίν Σκοτ-Τόμας, Σάρον Χόργκαν, Έμα Λόουντς

Οι σύζυγοι Βρετανών στρατιωτικών που υπηρετούν στο Αφγανιστάν οργανώνουν δραστηριότητες για να μένουν απασχολημένες. Ανάμεσα σ’ αυτές είναι και η δημιουργία μιας χορωδίας, η οποία, ύστερα από μια σειρά συμπτώσεων, θα πάρει πρόσκληση για συναυλία στο Άλμπερτ Χολ.

Πουλιά στον Αέρα

Κωμωδία
Διάρκεια: 85'
Σκηνοθεσία: Ζαλίλ Λεσπέρ
Παίζουν: Ντανί Μπουν, Γκιγιόμ Γκαγιέν, Αλίς Πολ

Φλερτάροντας επίμονα μια όμορφη γυναίκα, ο Εντουάρ διαπιστώνει ότι πρόκειται για τη Βικτουάρ, πιστή σύζυγο του φίλου του Ρενέ. Όταν, όμως, μπουν στο κάδρο ακόμα ένας θαυμαστής της και μια εξωσυζυγική σχέση του Ρενέ, οι ελπίδες του αναπάντεχα αναπτερώνονται.

Οι ταινίες κυκλοφορούν από την Πέμπτη 25 Ιουνίου στους κινηματογράφους