Ο Σκορτσέζε ξεκινά ταινία για τον Μάικ Τάισον - Ποιον επέλεξε για πρωταγωνιστή (vid)

Σαράντα χρόνια μετά το «Οργισμένο είδωλο» (Raging Bull) ο Μάρτιν Σκορτσέζε ετοιμάζει άλλη μια ταινία με ήρωα πυγμάχο: τον Μάικ Τάισον

Ο Σκορτσέζε ξεκινά ταινία για τον Μάικ Τάισον - Ποιον επέλεξε για πρωταγωνιστή (vid)

Πριν από 40 χρόνια, o Μαρτιν Σκορτσέζε είχε κάνει μια από τις πιο εμβληματικές ταινίες του είδους γυρίζοντας το Raging Bull που είχε πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο ρόλο του πυγμάχου Τζέικ Λα Μότα.

Τώρα ο διάσημος σκηνοθέτης ετοιμάζεται να κάνει μια βιογραφική ταινία τον Μάικ Τάισον, ο οποίος τερμάτισε τη μεγάλη καριέρα του πριν από 15 χρόνια. Έχει βρει μάλιστα και τον ηθοποιό που θα τον ενσαρκώσει στη σκηνή, που είναι ο Τζέιμι Φοξ (Django Unchained).

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο Τάισον σε συνέντευξη που έδωσε πριν από ένα χρόνο: «Τώρα γράφουν ένα σενάριο για την ταινία μου. Δεν έχω δει τίποτα ακόμη, αλλά θα είναι πολύ ωραίο. Πιθανότατα, ο Τζέιμι Φοξ θα με παίξει. Μπορεί να παίξει τον οποιονδήποτε» είχε.

Αλλά και ο Φοξ επιβεβαίωσε την είδηση: «Έκανα παρέα με τον Μάικ, είδα την κορυφή της καριέρας του, όπως είδα και τη δύση της. Αυτές οι στιγμές θα προβληθούν στην ταινία », είπε κι αποκάλυψε ότι για την προετοιμασία του ρόλου του κάνει 60 pull-ups και 100 push-ups την ημέρα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Raging Bull