Νέο trailer για το "Greyhound" με έναν θαλασσόλυκο Tom Hanks

Το πολεμικό δράμα «Greyhound» με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Apple TV+ στις 10 Ιουλίου σε πάνω από 100 χώρες.

Νέο trailer για το "Greyhound" με έναν θαλασσόλυκο Tom Hanks

Λίγο καιρό μετά από την είδηση πώς η Apple απέκτησε το Greyhound από την Sony Pictures, τώρα μάθαμε και την ημερομηνία πρεμιέρας του. Το πολεμικό δράμα με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Apple TV+ στις 10 Ιουλίου σε πάνω από 100 χώρες.

Μιας και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει και χρέη παραγωγού στο φιλμ, έπρεπε να δώσει ο ίδιος την υπογραφή του ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή από τους κινηματογράφους στην streaming υπηρεσία. Λέγεται ότι το deal κόστισε στην Apple περί τα $70 εκατομμύρια για να αποκτήσει τα streaming δικαιώματα για 15 χρόνια.

Ο Hanks υποδύεται έναν πλοίαρχο που αναλαμβάνει να περάσει προμήθειες με άλλα 37 πλοία και χιλιάδες στρατιώτες μέσα από την θαλάσσια περιοχή "Black Pit" εν μέσω του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, χωρίς εναέρια κάλυψη για πέντε μέρες. Η επιβίωσή τους θα κριθεί από την θέλησή τους να περάσουν από το σημείο και από τα ναζιστικά υποβρύχια που περιπολούν την περιοχή. Βασίζεται, επίσης, στο πραγματικό γεγονός της Μάχης του Ατλαντικού.

Μαζί του στο πολεμικό δράμα συμπρωταγωνιστούν οι: Stephen Graham (The Irishman), Rob Morgan (Daredevil) και Elizabeth Shue (The Boys). Το Greyhound θα γίνει διαθέσιμο μέσα από το Apple TV+ στις 10 Iουλίου.

Πηγή: unboxholics