Τον Σεπτέμβριο ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα του Mission Impossible 7

To Μission Impossible 7 διέκοψε τα γυρίσματα που έκανε στην Ευρώπη και την Ιταλία λόγω κορονοϊού. Θα συνεχιστούν όμως τον Σεπτέμβρη.

Τον Σεπτέμβριο ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα του Mission Impossible 7

Μια από τις μεγάλες παραγωγές που επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού ήταν το Mission Impossible 7. Μάλιστα, όλο το crew βρισκόταν για γυρίσματα στη Βενετία και ξαφνικά βρέθηκαν αποκλεισμένοι στην Ιταλία, καθώς έπρεπε να διακόψουν τις εργασίες τους.

Όπως διαβάζουμε στο Deadline, ο α' βοηθός σκηνοθέτη της ταινίας, Tommy Gormley, είπε πως μέσα στους επόμενους τρεις μήνες να επανεκκινήσουν τα γυρίσματα, ούτως ώστε να ολοκληρωθούν μέχρι τον Μάιο του 2021.

Συγκεκριμένα, ο Gormley μίλησε στο BBC Radio για το πλάνο της παραγωγής του M:I 7 λέγοντας τα εξής: «Ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα και πάλι τον Σεπτέμβριο. Ήμασταν μόλις μερικές μέρες εκεί στη Βενετία -στο επίκεντρο της πανδημίας- επομένως έπρεπε να σταματήσουμε, έχοντας μόλις 4-5 μέρες γυρισμάτων».

Πρόσφατα, υπήρξε και μια αλλαγή στο casting τόσο του Mission Impossible 7 όσο και του Mission Impossible 8 καθώς ο Nicholas Hoult αντικαταστάθηκε από τον Esai Morales, ο οποίος θα υποδυθεί τον μεγάλο κακό των ταινιών.

Πηγή: unboxholics