Daft Punk: Γράφουν τη μουσική στη νέα ταινία του Ντάριο Αρτζέντο! (vid)

Ο Ντάριο Αρτζέντο επιβεβαίωσε τη μουσική συμμετοχή των Daft Punk στη νέα του ταινία «Occhiali Neri» (Μαύρα Γυαλιά).

Daft Punk: Γράφουν τη μουσική στη νέα ταινία του Ντάριο Αρτζέντο! (vid)

Νέα μουσική ετοιμάζουν οι Daft Punk, καθώς ανέλαβαν το soundtrack της νέας ταινίας του Ιταλού σκηνοθέτη, Ντάριο Αρτζέντο «Occhiali Neri».

Σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica, ο σκηνοθέτης της κλασικής καλτ ταινίας τρόμου «Suspiria», επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας: «Είναι θαυμαστές μου, γνωρίζουν όλες τις ταινίες μου. Άκουσαν από Γάλλους φίλους ότι γυρίζω μια νέα ταινία και με κάλεσαν (και είπαν): “θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί σας”».

Έτοιμο ήδη να στείλει τα πρώτα demo με τη μουσική, το βραβευμένο με Grammy ντουέτο ηλεκτρονικής μουσικής από τη Γαλλία θα ταξιδέψει στη Ρώμη για να συναντηθεί με τον σκηνοθέτη, μόλις αυτό καταστεί ασφαλές.

Θα είναι η πρώτη μουσική για ταινία που θα έχει την υπογραφή των Daft Punk μετά από 10 χρόνια, μετά το soundtrack τους για το sci-fi, δράσης κινηματογραφικό έργο του 2010 «Tron: Legacy».

Η ταινία «Occhiali Neri» (Μαύρα Γυαλιά) είναι η πρώτη του Αρτζέντο μετά την κυκλοφορία του «Dracula 3D» του 2012. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, η υπόθεση διαδραματίζεται εντός και γύρω από τη Ρώμη και είναι μια ιστορία περιπέτειας που επικεντρώνεται σε μία κοπέλα και ένα παιδί από την Κίνα.

Πηγή: naftemporiki.gr