Disney: Δεν προβλέπονται σύντομα νέες κινηματογραφικές παραγωγές

Οι κινηματογράφοι μπορεί να ανοίγουν σιγά-σιγά στις ΗΠΑ, όμως η Disney θεωρεί πως θα αργήσουν οι νέες κινηματογραφικές παραγωγές

Disney: Δεν προβλέπονται σύντομα νέες κινηματογραφικές παραγωγές

Τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο επλήγησαν κι αυτά απ΄ τον κορονοϊό. Δειλά δειλά οι κινηματογράφοι ανοίγουν ξανά τις πόρτες τους για το κοινό στις ΗΠΑ, άγνωστο όμως ακόμη είναι πότε θα ξεκινήσουν νέες παραγωγές.

Σύμφωνα με τον CEO της Disney, Μπομπ Τσάπεκ, δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα μέχρι στιγμής για την έναρξη παραγωγής τόσο στις κινηματογραφικές όσο και στις τηλεοπτικές παραγωγές του στούντιο και πως τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο για το πότε αλλά και κυρίως με ποιον τρόπο θα αρχίσουν και πάλι. Επιβεβαίωσε ωστόσο πως όταν ξεκινήσουν θα τηρηθούν όλες οι οδηγίες υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζόμενους.

Φυσικά αυτό καλύπτει ολόκληρη την κινηματογραφική βιομηχανία κι όχι μόνο την Disney, στούντιο βέβαια που είναι υπεύθυνο για το 40% του box office της Αμερικής και έχει μερικά από τα πιο αναμενόμενα κινηματογραφικά blockbusters αλλά και τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές της σε παύση αυτή την περίοδο.

Και ενώ έχει ήδη μεταφέρει την τέταρτη φάση του MCU, η οποία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει την προηγούμενη εβδομάδα με την ταινία της «Black Widow», για τον Νοέμβριο, κανείς δεν γνωρίζει πως αυτό θα επηρεάσει τις τηλεοπτικές παραγωγές της Marvel όπως τα «WandaVision» και «Loki» για το Disney+.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλη αυτή η κατάσταση θα έχει αντίκτυπο σε ολόκληρο το κινηματογραφικό στερέωμα όχι μόνο για τους επόμενους μήνες αλλά και για τα επόμενα χρόνια...