Δείτε εντελώς δωρεάν το John Wick απευθείας από το YouTube

Η Lionsgate μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube ανεβάζει αγαπημένες ταινίες των τελευταίων ετών για να παρακολουθήσει ο κόσμος που βρίσκεται σε καραντίνα παγκοσμίως. Ήρθε η ώρα για τον John Wick.

 Δείτε εντελώς δωρεάν το John Wick απευθείας από το YouTube

Η Lionsgate το τελευταίο διάστημα μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube ανεβάζει μερικές αγαπημένες ταινίες των τελευταίων ετών για να παρακολουθήσει ο κόσμος που βρίσκεται σε καραντίνα παγκοσμίως. Παραδείγματος χάρη, πριν λίγες μέρες είχε γίνει η «πρεμιέρα» του La La Land, του Dirty Dancing, καθώς και του πρώτου The Hunger Games.

Όπως όλα δείχνουν, η εταιρία συνεχίζει να βοηθάει τον κόσμο να μένει σπίτι και αυτή τη φορά, όπως ανακοίνωσε μέσα από το Twitter, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την πρώτη ταινία του John Wick.

Αυτή την Παρασκευή, λοιπόν, στις 4:00 π.μ. ώρα Ελλάδος, μπορείτε να συντονιστείτε και να δείτε τις περιπέτειες του Keanu Reeves εντελώς δωρεάν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το LionsgateLIVE πέρα από τις δωρεάν ταινίες είναι ένα μεγάλο σόου με YouTube προσωπικότητες που βοηθάει ταυτόχρονα τα σινεμά που έκλεισαν λόγω κορoνοϊού, μαζεύοντας χρήματα από donates.

Δείτε το post της Lionsgate παρακάτω:

Πηγή: unboxholics