Το John Wick 4 καθυστερεί για έναν ολόκληρο χρόνο λόγω κορονοϊού

Οι νέες περιπέτειες του Keanu Reeves, στον περίφημο ρόλο του John Wick, καταφθάνουν το 2022. Καθυστέρηση λόγω κορονοϊού.

Το John Wick 4 καθυστερεί για έναν ολόκληρο χρόνο λόγω κορονοϊού

Ο Keanu Reeves βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, αφού εκτός από τη μεγάλη έκπληξη ότι θα συμμετάσχει στο Cyberpunk 2077, ο διάσημος ηθοποιός θα επιστρέψει και ως Neo στο Matrix 4. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια ο Reeves έχει γνωρίσει και τεράστια επιτυχία μέσα από τις ταινίες John Wick. Η 3η ταινία κατέφθασε πέρυσι γεμίζοντας τα ταμεία της Lionsgate με πάνω από $320 εκατομμύρια.

Πριν αρκετό καιρό είχε ανακοινωθεί το John Wick 4 με τους fans να ανυπομονούν για τις νέες περιπέτειες του John, ωστόσο, μια νέα ανακοίνωση της Lionsgate θέλει το τέταρτο κεφάλαιο να καθυστερεί… πολύ. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το THR, το εν λόγω φιλμ θα πει αντίο στο 2021 που αρχικά είχε δρομολογηθεί και αντ’ αυτού θα καταφθάσει στις 27 Μαΐου 2022. Ναι, η ταινία καθυστερεί για έναν ολόκληρο χρόνο.

Φυσικά ο κορονοϊός που έχει επηρεάσει τα πάντα στον κινηματογράφο είναι υπεύθυνος για την καθυστέρηση, οπότε, θα πρέπει να κάνετε λιγάκι υπομονή για τις τρελές περιπέτειες του John Wick. Τέλος, το John Wick: Chapter 4 ήταν να κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα με το Matrix 4 της Warner Bros.

Πηγή: unboxholics