O Ιρφάν Καν παρακολούθησε λίγες μέρες πριν πεθάνει την κηδεία της μητέρας του σε βίντεο! (vid)

O διάσημος ηθοποιός του Μπόλιγουντ, Ίρφαν Καν είδε λίγες μέρες πριν πεθάνει την κηδεία της μητέρας του σε τηλεδιάσκεψη!

O Ιρφάν Καν παρακολούθησε λίγες μέρες πριν πεθάνει την κηδεία της μητέρας του σε βίντεο! (vid)

Η κηδεία του Ίρφαν Καν πραγματοποιήθηκε στη Βομβάη, λίγες μόνο ώρες μετά το θάνατό του. Ο διάσημος Ινδός ηθοποιός πέθανε χτες (29/4), σε ηλικία 53 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με σπάνια αρρώστια.

Πέθανε ο Ινδός σταρ του Μπόλιγουντ, Ιρφάν Καν (vids)

Στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσαν μόνο οι στενοί φίλοι και συγγενείς του. Ο Καν άφησε πίσω του γυναίκα και δυο παιδιά.

Μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στους Times της Ινδίας ανέφερε: «Ο Ίρφαν θάφτηκε στο Versova Kabrastan στη Βομβάη στις 15:00 σήμερα το απόγευμα. Παρόντες ήταν η οικογένειά του, στενοί συγγενείς και φίλοι του. Όλοι είπαν το τελευταίο αντίο και θρήνησαν για την απώλεια του θανάτου του. Προσευχόμαστε για την ανάπαυσή του και ελπίζουμε ότι βρίσκεται σε καλύτερο τόπο σήμερα».

Δείτε βίντεο από την κηδεία

Τα τελευταία λόγια του

Ο Ινδός ηθοποιός πέθανε τέσσερις μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του, Σαέντα Μπέγκουμ. Ο ίδιος δεν μπορούσε να παρευρεθεί στην κηδεία της καθώς έπρεπε να ταξιδέψει στο Ρατζαστάν, παρακολούθησε την τελετή μέσω τηλεδιάσκεψης!

Η μητέρα του Ίρφαν Καν πέθανε το περασμένο Σάββατο (25/4) από φυσικά αίτια. Ήταν 95 ετών. Έγινε μάλιστα γνωστό ότι τα τελευταία λόγια του ήταν: «Η μάνα ήρθε να με πάρει!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ινδία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα στις μετακινήσεις έως τις 3 Μαΐου.