Ο Martin Scorsese σε συζητήσεις με Apple και Netflix για την επόμενη ταινία του

Ποιος θα αναλάβει την παραγωγή του Killers of the Flower Moon; H Αpple και το Netflix στη... μάχη. Το μπάτζετ έχει ήδη εκτοξευτεί στα ύψη. Θα πρωταγωνιστήσουν οι Robert De Niro και Leonardo DiCaprio. 

Ο Martin Scorsese σε συζητήσεις με Apple και Netflix για την επόμενη ταινία του

Εδώ και δύο χρόνια γνωρίζουμε ότι ο Martin Scorsese έχει ήδη στα σκαριά την επόμενη Χολιγουντιανή ταινία του. Το κοινωνικό δράμα-θρίλερ που ετοιμάζει ονομάζεται “Killers of the Flower Moon” και πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν οι Robert De Niro και Leonardo DiCaprio. Το νέο αυτό project το 'γλυκοκοιτάζει' ο Scorsese από το 2017, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι εμπνευσμένο από το ομότιτλο βιβλίο του David Grann.

Τώρα, ένα νέο ρεπορτάζ από το Wall Street Journal επισημαίνει ότι ο Scorsese βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με την Apple όσο και με το Netflix για να αναλάβουν την παραγωγή της ταινίας. Το εν λόγω φιλμ είναι ήδη στα σκαριά από την Paramount Pictures, αλλά όπως έγινε γνωστό έχει ξεφύγει ήδη το budget από τον προϋπολογισμό της.

Το Killers of the Flower Moon αναμένεται να κοστίσει πάνω από $200 εκατομμύρια, με την Paramount να λέει στον Scorsese να βρει και νέους συνεργάτες. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις διαρροές και η Universal, καθώς και η MGM ενδιαφέρθηκαν για την ταινία, αλλά η Paramount ζητάει μια συμφωνία με εταιρία χρηματοδότησης ή διανομής της ταινίας.

Ίσως, λοιπόν, δούμε το δράμα εποχής του Martin Scorsese ή μέσα από το Apple TV+ ή από τη συχνότητα του Netflix.

Πηγή: unboxholics