Κορονοϊός: Αναβάλλονται οι πρεμιέρες των ταινιών A Quiet Place Part II και Fast & Furious 9

Το Fast & Furious 9 ήταν να κάνει πρεμιέρα φέτος τον Μάιο, αλλά λόγω του κορονοϊού, η ταινία μεταφέρθηκε για το 2021! Αναβολή και στο A Quiet Place Part II εξαιτίας της πανδημίας. 

Κορονοϊός: Αναβάλλονται οι πρεμιέρες των ταινιών A Quiet Place Part II και Fast & Furious 9

Η πρεμιέρα της ταινίας θρίλερ της εταιρείας Paramount «A Quiet Place Part II» αναβλήθηκε επ’ αόριστον λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσε σήμερα ο σκηνοθέτης και παραγωγός Τζον Κραζίνσκι.

Η ταινία, με πρωταγωνίστρια της Έμιλι Μπλαντ, επρόκειτο να ξεκινήσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους διεθνώς στις 18 Μαρτίου. «Λόγω των συνεχώς εναλλασσόμενων περιστάσεων και τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο γύρω μας, είναι προφανές τώρα ότι δεν είναι η σωστή στιγμή» για την πρεμιέρα της, ανέφερε στον λογαριασμό του. Δεν διευκρίνισε όμως αν έχει προγραμματιστεί κάποια νέα ημερομηνία για την κυκλοφορία της ταινίας.

Εξάλλου, η Universal Pictures έκανε γνωστό ότι η κυκλοφορία της ταινίας "Fast & Furious 9" θα μετατεθεί για το 2021. Η εταιρεία δεν διευκρίνισε τους λόγους, όμως η απόφαση αυτή ελήφθη εν μέσω πολλών αναβολών άλλων ταινιών λόγω της επιδημίας.

Η “ F9” επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα τον Μάιο φέτος. Η νέα ημερομηνία που ορίστηκε είναι η 2α Απριλίου 2021.