Στο Netflix θα δούμε τη νέα ταινία της Sophia Loren

Μια δεκαετία είχαμε να δούμε την 85χρονη Ιταλίδα ηθοποιό στις οθόνες μας. «Χαίρομαι που θα δουλέψω με το Netflix γι' αυτή την ειδική ταινία", σχολίασε η Sophia Loren. 

Στο Netflix θα δούμε τη νέα ταινία της Sophia Loren

Την επιστροφή της Sophia Loren μπροστά από τις κάμερες μετά από δέκα χρόνια αγόρασε το Netflix, καθώς σύμφωνα με το Variety, η συνδρομητική υπηρεσία απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα της δραματικής ταινίας "The Life Ahead".

Η ταινία είναι η κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος "La vie devant soi" του Romain Gary, το οποίο είχε γίνει ταινία το 1978 κερδίζοντας μάλιστα και Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας. Η εν λόγω ταινία είχε σκηνοθετηθεί από τον Moshe Mizrahi, ονομαζόταν "Madame Rosa" και στον πρωταγωνιστικό ρόλο είδαμε την Simone Signoret.

"Στην παραθαλάσσια Ιταλία, μια επιζήσαντα του Ολοκαυτώματος, η Madame Rosa (Loren), μαζεύει από τους δρόμους έναν 12χρονο ονόματι Momo, ένα αγόρι που πήγε να τη ληστέψει. Οι δυο τους σχηματίζουν έναν δεσμό και σχηματίζουν μια αντισυμβατική οικογένεια", λέει η σύνοψη του Netflix. Η ταινία έχει σκηνοθετηθεί από τον γιο της ηθοποιού, Edoardo Ponti, και άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Ibrahima Gueye, Abril Zamora, Renato Carpentieri και Babak Karimi.

"Χαίρομαι που θα δουλέψω με το Netflix γι' αυτή την ειδική ταινία", είπε η Loren σε δήλωσή της. "Στην καριέρα μου, έχω δουλέψει με τα μεγαλύτερα στούντιο, αλλά μπορώ να πω με ασφάλεια ότι κανένα δεν έχει φτάσει το μέγεθος και την ποικιλομορφία στην κουλτούρα όπως το Netflix, και αυτό αγαπώ σε αυτούς".

Απόσπασμα από το "The Life Ahead"

Η Loren έγινε γνωστή μέσω της ταινίας του Vittorio De Sica, "Two Women" (Η Ατιμασμένη - 1961). Για την ερμηνεία της κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου και έγινε η πρώτη ηθοποιός που κέρδισε το εν λόγω βραβείο για ερμηνεία σε ξενόγλωσση ταινία. Άλλες της ταινίες είναι οι "Yesterday, Today and Tomorrow" (Χθες, σήμερα, αύριο - 1963), "Marriage Italian Style" (Φιλουμένα Μαρτουράνο - Γάμος Αλά Ιταλικά - 1964), "The Voyage" (Το τελευταίο ταξίδι - 1974) και "A Special Day" (Μια ξεχωριστή μέρα - 1977). Το 1995 της δόθηκε η τιμητική Χρυσή Σφαίρα Cecil B. DeMille για τη συνεισφορά της στον καλλιτεχνικό κόσμο. Μία εκ των πρόσφατων ταινιών της ήταν το "Nine" (2009), όπου έπαιξε πλάι στους Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard, Penélope Cruz, Judi Dench, Fergie, Kate Hudson και Nicole Kidman.

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας. Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στις νέες κυκλοφορίες της συνδρομητικής υπηρεσίας για τον Φεβρουάριο.

Πηγή: IGN