Έκλεισαν θέση στην TV «Ευτυχία» και «Χαλβάη 5-0»

Μάλλον αναμενόμενη τηλεοπτική στέγη για τις ταινίες «Ευτυχία» και «Χαλβάη 5-0»

Έκλεισαν θέση στην TV «Ευτυχία» και «Χαλβάη 5-0»

Διπλή τηλεοπτική... καριέρα για την ταινία «Ευτυχία». Η πρώτη μετάδοση θα γίνει από την Cosmote TV και στη συνέχεια από τον ΑΝΤ1.

Όσον αφορά την Cosmote TV, απολύτως λογική και αναμενόμενη εξέλιξη. Πρόκειται για ταινία βασισμένη στον ταραχώδη βίο και το σπουδαίο έργο που κληρονόμησε η ελληνική μουσική από τη μεγαλειώδη πένα της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, γυρισμένη σε συμπαραγωγή COSMOTE TV, σε σκηνοθεσία Άγγελου Φραντζή και σενάριο Κατερίνας Μπέη.

Η ταινία βγήκε στις αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου σε διανομή Tanweer. H ταινία «Ευτυχία» είναι μια παραγωγή της Tanweer Productions, σε συμπαραγωγή της COSMOTE TV, της Splendidway Universe και της Viewmaster Films, η οποία έχει αναλάβει και την εκτέλεση παραγωγής. Η ταινία πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ Α.Ε.)

Η Α’ τηλεοπτική προβολή της ταινίας προγραμματίζεται το 2020 από την COSMOTE TV και στη συνέχεια από τον ΑΝΤ1.

Επίσης, ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου εξασφάλισε την πρώτη μετάδοση της ταινίας του Μάρκου Σεφερλή «Χαλβάη 5-0», που έχει ήδη κόψει 100.000 εισιτήρια στους κινηματογράφους.