Ο Σάντλερ βραβεύτηκε και πέταξε «καρφιά» για τα Όσκαρ που τον σνόμπαραν: «Θα ξεθωριάσουν...» vids

«Η όμορφη εμφάνισή τους θα ξεθωριάσει, ενώ οι ανεξάρτητες προσωπικότητές μας θα λάμπουν για πάντα», δήλωσε για τα Όσκαρ που τον σνόμπαραν ο Άνταμ Σάντλερ, ο οποίος βραβεύτηκε στα Spirit.

Ο Σάντλερ βραβεύτηκε και πέταξε «καρφιά» για τα Όσκαρ που τον σνόμπαραν: «Θα ξεθωριάσουν...» vids

Ο Ανταμ Σάντλερ υπενθύμισε για ακόμα μια φορά ότι όχι μόνο είναι καλός ηθοποιός, αλλά και ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ. Ο ηθοποιός ήταν ο νικητής στην κατηγορία Α Ανδρικού στα Ανεξάρτητα Βραβεία Spirit (Independent Spirit Awards) για το ρόλο του Χάουαρντ Ράτνερ στην ταινία «Uncut Gems». Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν χθες Σάββατο, στην Σάντα Μόνικα.

Ο Σάντλερ, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στις φετινές υποψηφιότητες των Οσκαρ, εξύμνησε τον ανεξάρτητο κινηματογράφο και χλεύασε την Ακαδημία και τους ανθρώπους που τον «μισούν» όλα αυτά τα χρόνια. «Με όλη τη σοβαρότητα, οι ανεξάρτητες ταινίες έχουν αποτελέσει μεγάλο μέρος του οικοσυστήματος του Ανταμ Σάντλερ», είπε ο ηθοποιός στον ευχαριστήριο λόγο του.

«Από την πρώτη μου ταινία, μια ατρόμητη ματιά στο αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα μέσα από τα μάτια ενός προνομιούχου ψυχοπαθούς ονόματι Μπίλι γ*** Μάντισον, μέχρι την εξερεύνηση του αμερικανικού κολλεγιακού ποδοσφαίρου και την χειραγώγηση των αθλητών με κοινωνικά προβλήματα, όπως ο κύριος Μπόμπι Μπούτσερ. Προσπάθησα να πουλήσω όλες μου τις αλήθειες με ένα πραγματικά ανεξάρτητο πνεύμα, ενώ παράλληλα έκανα ενοχλητικά μεγάλα κέρδη».

Οσον αφορά τα Οσκαρ, ο Σάντλερ είπε ότι η προσωπικότητα κερδίζει εκείνους που βραβεύονται με το μεγαλύτερο επίτευγμα του κινηματογράφου. «Η όμορφη εμφάνισή τους θα ξεθωριάσει, ενώ οι ανεξάρτητες προσωπικότητές μας θα λάμπουν για πάντα. Απόψε, καθώς κοιτάω την αίθουσα, συνειδητοποιώ ότι τα Ανεξάρτητα Βραβεία Spirit είναι τα καλύτερα βραβεία προσωπικότητας του Χόλιγουντ. Οπότε αφήστε όλους τους ψωνισμένους γ*** να παραλάβουν τα Οσκαρ τους το βράδυ της Κυριακής», δήλωσε ο ηθοποιός και χειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους.

Τέλος, ευχαρίστησε την σύζυγο και τα παιδιά του που τον έπεισαν να συμμετάσχει στο «Uncut Gems».

Πηγή: Ηuffington