Άλλη μια διάκριση για «Τα «Παράσιτα» (vid)

Το κορεατικό θρίλερ “ Parasite” (Παράσιτα) του Μπονγκ Τζουν-χο έγραψε ιστορία στην 26η τελετή απονομής των Screen Actors Guild - SAG Awards (Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών).

Άλλη μια διάκριση για «Τα «Παράσιτα» (vid)

To Parasite” είναι η πρώτη ξενόγλωσση ταινία που κέρδισε το μεγάλο βραβείο στην κατηγορία Καλύτερη Συνολική Ερμηνεία σε Ταινία.

Το “ The Crown” του Netflix κέρδισε στην κατηγορία Καλύτερη Τηλεοπτική Δραματική Σειρά και το “ The Marvelous Mrs. Maisel” στην κατηγορία Καλύτερη Τηλεοπτική Κωμική Σειρά.

Όπως συνέβη και στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, η Ρενέ Ζελβέγκερ έφυγε με το βραβείο Καλύτερου Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο Judy και ο Χοακίν Φίνιξ με το βραβείο Καλύτερου Α’ Ανδρικού Ρόλου για το “ Joker”.

Με τις νίκες τους εξέπληξαν ο Πίτερ Ντίκλατζ, ο οποίος κέρδισε στην κατηγορία Καλύτερη Ανδρική Ερμηνεία σε Δραματική Σειρά (Game of Thrones) και η Τζένιφερ Άνιστον Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία σε Δραματική Σειρά (The Morning Show).

Η Φίμπι Γουόλερ - Μπριτζ “ Fleabag” και ο Τόνι Σαλούμπ (The Marvelous Mrs. Maisel) απέσπασαν τα βραβεία Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας και Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας σε Κωμική Σειρά.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ